Hoofdpagina

Aangeboden voertuigen

Contact gegevens

Vorige pagina


Privacy verklaring.

Welke gegevens verzamelen wij over U, en welke gegevens worden daarvan opgeslagen. (Wij is het bedrijf Mbclassic, zie contact gegevens)

Website - Wij plaatsen geen cookies, en verzamelen dus op die manier ook geen gegevens over U en of Uw pc / smartphone etc  gebruik.

Persoonsgegevens - Wij verzamelen geen persoonsgegevens anders dan strikt noodzakelijk. Wij verzamelen geen gegevens over ras, afkomst, persoonlijke voorkeuren, geloof etc.

Mailings / reclame. Wij doen niet aan het verzamelen van klantgegevens met het oog op marketing, tenzij het door U nadrukkelijk aan ons is gevraagd. Het komt wel eens voor dat mensen naar een specifieke auto op zoek zijn, en dan hun adresgegevens bij ons achterlaten zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen. Gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij U ons vraagt dit wel te doen. In dat geval zal dat blijven bij een mailadres of telefoonnummer, adresgegevens verstrekken wij (ook wordt daarom gevraagd) liever niet aan derden. Ook houdt een aantal klanten graag contact vanwege onze gedeelde passie. Mensen sturen een foto of doen verslag van een belevenis. Dit soort gedeelde vreugde is tussen ons, en blijft tussen ons. Er wordt geen privé gegevens gedeeld op sociale media.

Welke gegevens worden wel verzamelt en opgeslagen? Gegevens die wij verplicht zijn te bewaren worden opgeslagen. U moet hier denken aan persoonsgegevens zoals naam en adresgegevens welke op inkoopverklaring of verkoopfactuur worden vermeld. Ook zijn wij verplicht correspondentie te bewaren, denk hierbij aan e-mails en telefoonfacturen waarop Uw telefoonnummer kan zijn weergegeven. Ook hier geldt, er worden geen gegevens aan derden verstrekt.
Tevens maken wij kopie's van autopapieren. In toenemende mate wordt het door de autoliefhebber zeer op prijs gesteld dat er historie van onderhoud bij een auto aanwezig is.  Veelal ervaren wij dat ook de verkoper zich hiervan bewust is, en graag heeft dat betreffende papieren bij de auto aanwezig blijven. Bij aankoop overleggen we hierover en vragen Uw toestemming of de aanwezige papieren bij de auto aanwezig mogen blijven, op deze papieren kunnen persoons en adresgegevens voorkomen, het is Uw beslissing hoe we hiermee omgaan.

Voorts zijn we gehouden aan reglementen die gelden ten aanzien van grote sommen contant geld, of vermoedens van criminaliteit. Meer informatie hierover vindt U op de site van FIU-Nederland.

Samenvattend, hoofdzakelijk gegevens welke wij wettelijk verplicht zijn te bewaren, worden bewaart. Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens welke wij van U hebben en delen deze niet met anderen.

Deze pagina is onder constructie, er kunnen nog aanpassingen worden gedaan.

Indien U vragen heeft, neem gerust contact met ons op.